Over mij

…energiek, enthousiast en ervaren

over louwina

Taal en mooie teksten schrijven vond ik als kind al boeiend: van poëziealbum tot het eerste echte opstel op de lagere school. Aangenaam: Ik ben Louwina Wijma-van Noord, geboren en getogen in de mooie gemeente het Bildt, nu woonachtig in Heerenveen.

Ook later was ik altijd enthousiast met teksten schrijven in de weer, zowel privé als tijdens mijn werk. Of het nu als bestuurslid van (sport-)verenigingen was dan wel als fractievoorzitter in de gemeenteraad: processen starten meestal met “…zet maar even iets op papier”.

…spin in het web
In mijn loopbaan heb ik allerlei mooie functies gehad, zowel bij commerciële bedrijven als bij de overheid. Ik was een spin in het web, organiseerde en coördineerde diverse marketing- en communicatieprocessen.

Op mijn carrièrepad heb ik dan ook onderweg heel wat ervaring en kennis opgedaan.
Zo schreef ik teksten voor brieven, projectplannen, verslagen, nieuwsbrieven, advertorials en allerlei politieke stukken.

En nu is het schrijven van teksten mijn vak. En daar geniet ik van.
Door mijn brede ervaring schrijf ik net zo makkelijk over bouw en kleding als over onderwijs en sport. Om maar wat te noemen. Wat je ook nodig hebt, ik maak er iets moois van.

Kennismaken?

Bel 06 – 30 08 47 30 of mail info@tekstwerkvannoord.nl

linkedin