Online nieuwsservice

Laat zien dat je beweegt
Met de ‘Online nieuwsservice’ van tekstwerk van noord ontvang je periodiek één of meer kant- en klare nieuwsberichten om de bezoekers van je website steeds te informeren. Laat daarmee zien dat je ‘beweegt’!

Het laatste nieuws
Dit is belangrijker dan je denkt. Want een-beetje-website groeit met jou mee. En natuurlijk blijven je bezoekers graag op de hoogte van het laatste nieuws. Of van jouw acties. Maar hoe vaak pak jij dit op? Je moet nu vast bekennen dat je hiervoor geen tijd hebt. Of geen inspiratie.

schrijven“Bij de tijd”
Ik neem je dit werk uit handen zodat je website ‘bij de tijd’ blijft. Per maand één of meer kant-en-klare berichten. Met nieuws over jouw dienst of product.

Hoe werkt het?
Het enige wat je hiervoor moet doen is mij (bijvoorbeeld maandelijks) een mailtje sturen met daarin alle relevante informatie zodat ik er een mooi nieuwsbericht van kan maken. Dit mailtje hoeft natuurlijk niet in mooie zinnen en foutloos Nederlands, daar zorg ik dan wel voor.

Interesse? Informeer eens naar de mogelijkheden!

Bel of stuur mij een berichtje op 06-30084730 of mail me op info@tekstwerkvannoord.nl.

 Ik help je graag verder!

Geplaatst in inspiratie website, nieuws en getagd met , , , .